Qui som i què fem

99AD és un estudi d’arquitectura i interiorisme de Barcelona fundat al gener de 2014 per Yasmina Pérez i Jordi Toyos.

99 Architecture & Interior Design. Qui som

ARQUITECTURA I INTERIORISME

Realitzem projectes comercials i residencials, oferint serveis integrals d’arquitectura, disseny d’interiors i disseny de mobiliari.

La base dels nostres projectes és la comprensió de la manera de viure dels nostres clients. Creem entorns fets a mida que reflexen la personalitat dels seus propietaris.

Els nostres clients participen activament en tot el procés de decisió a partir de materials que els facilitem tant amb imatges de referencia com amb mostres de materials, plànols i infografía 3D.

Disposem de col·laboradors en les àrees d’estructures, consultoria, construcció i enginyeria que garanteixen l’excelència en els nostres projectes i la correcta execució de les obres.

La planificació a mida de cada detall, l’elecció adequada dels materials i l’excelència en l’execució són la nostra obsessió.

DIRECCIÓ D’OBRES

Som Directors d’Execució d’Obres per encàrrec d’enginyeries i d’administracions (Ajuntaments i Entitats Gestores).

Seguiment econòmic i temporal, seguiment de control de qualitat i control d’execució són feines que fem des de fa més de 10 anys. En obra pública i privada, dirigim als equips d’obra per aconseguir els objectius fixats.

QUANTITY SURVEYOR

Realitzem per constructores, enginyeries i altres despatxos d’arquitectura serveis de planificació i seguiment econòmic de projectes i obres.

Si vols tancar un projecte amb un preu fiable, et podem ajudar.

Si vols fòrmules per ajustar costos, tenim idees!

Si vols garantir que l’obra no se’t desvia econòmicament, truca’ns!

CONCURSOS PÚBLICS

Col·laborem en la preparació de concursos amb d’altres despatxos d’arquitectura i enginyeria.

Analitzem i valorem concursos de constructores per encàrrec de l’Adminitració.

El coneixement de les dues vessants ens confereix la fiabilitat necessària tant per realizar-ne amb garanties d’adquirir una molt alta qualificació com per saber analitzar els concursos aliens amb ull crític i incidint en els aspectes que requereixen els plecs dels concursos de l’administració.

BACKGROUND

La nostra experiència passa, en el camp dels projectes, per la col·laboració durant molts anys amb despatxos d’Arquitectura reconeguts internacionalment.

En la Direcció d’Obres passa per la intervenció en edificis de referència a la ciutat de Barcelona, com el Castell de Montjuïc, el Palau Sant Jordi o l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Hem estat molts anys fent projectes I dirigint obres de gran volum. Ara també en fem de petits, i ens encanta!

 

EQUIP

Socis fundadors

Jordi Toyos – Arquitecte Tècnic al 1999 per la EUPB. UPC Barcelona . Llicenciat en Dret al 2008 per la Universitat de Barcelona

Yasmina Pérez – Arquitecte al 2003 per la ETSAB. UPC Barcelona. Màster en interiorisme per la UPC Sant Cugat.

Associats

Joaquín Villegas – Arquitecte Tècnic al 2006 per la EUPB. UPC Barcelona

Col·laboradors en les àrees d’Estructures, Enginyeria, Interiorisme i Construcció, .